BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Eső helyett Túró Rudi – a második nap

“Nem az utca nevelt minket, hanem mi neveltünk az utcát”. Meghitt teadélutánból elit divatbemutató, festékes lufik, egy színes Netflix & Chill majd Túró Rudi eső és a 80-as évek dallamai pörgős zenékkel megspékelve.

Így indult a 27. Székelyudvarhelyi Diáknapok második napja az újabb hűvös, felhős időjárás leple alatt. Nem csak Udvarhely meghódításáért kezdődött el a trónok… bocsánat, divat harca, hanem az egész galaxisra kiterjeszkedik.

EightTeas, ‘9VANS, Hypebeast, StreetStyle, hózenTrógerek, DivatVadászok, nyaConverse, UIETPolitan, Pull&Beer, VásáRoyal, azaz a szerdai nagyszerű hangulat teremtői, akikkel együtt jártuk át a békéstől mozgalmasig vagy akár egészen a csillagokig tartó kedélyállapotokat. Eseménydús bemutatkozókat tudnak a hátuk mögött a csapatok, mi pedig gardróbvásáron vettünk részt vagy a padok közt kanyargó vonatozáson nevettünk épp.

Ezt követte Jancsi és Juliska mézeskalács(szín) háza, emellett legó kockák réseiből kezdődött újra a világ az Udvarhely, szeretlek! Várostörténeti vetélkedő keretein belül. Kihagyhatatlannak számít a mini G terasz és az általa átadott Gulliveres hangulat, amely végigkísért még a kauflandos miccsezőn is és a többi emlékezetes makett útját járva.

Kányádi Sándor versek mámorában próbálták felidézni a szoborpark képét maguk előtt a diákok, többé-kevésbé sikeresen. Ha körülnézek, összebújt fejeket látok emellett folyamatos töprengés és a versenyszellem ötvözete kering a Patkóban. Események emlékképeit és pontosan 8 utcát érintve megkönnyebbülten érkeztek el a vetélkedő végére a csapatok.

Az új emlékekkel gazdagodott diákok az Aurevoir koncertjével zárták a napot a Zújgé melegében, és később azt is kipróbálhatták, hogy milyen, mikor ők szervezik a bulit.

 

Füstös Kata

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.