BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Mit (t)ehet a diáknapokon a “néző”?

Örömmel jelentjük be Székelyudvarhely lakosságának, hogy 2018 május 8-13. között városunk ad helyet a nemzetközi Diáknapok, határok nélkül! játékoknak, mely során 16 ország választottjai mérik össze tudásukat.

A versenyszámok alatt a csapatok eszükről, kreativitásukról, ügyességükről, összetartásukról kell tanubizonyságot tegyenek, mindezt úgy, hogy közben hű módon képviseljék országaikat.

A versenyzők a legkülönbözőbb számokban kell teljesítsenek, melyekre hónapokkal ezelőtt megkezdték a felkészülést. A verseny szoros lesz és érdekfeszítő a versenyzők számára, de felmerül a kérdés: Mit tehet illetve mit ehet egy átlagos néző a diáknapokon?

A játékok szervező csapata már meg is fogalmazta ajánlatát. Íme a menü:

Pirított jókedv egy kis sétával összekötve az országok felvonulásán, megszórva okulással, melyet a csapatok bemutatkozóin, valamint a rendhagyó tanórákon frissen lehet szedni. A felsoroltakhoz tökéletes köretként felsorakoznak az emberek, akiket a szépségversenyen csodálhatunk. A programok megemésztéséhez pedig, hogy a röhögőgörcsöt elkerüljük ajánlatos minden este meginni egy jó pohár Margaret Island koktélt. Ha pedig valaki mindezek után is éhes marad vagy szomjas, az evő- ivó bajokságból megmaradt ételeket is elfogyaszthatja desszertként, már ha marad valami.

Hamarosan jelentkezünk a XXVI. Székelyudvarhelyi Diáknapok részletes programjával, nyugi, már csak párat kell aludni!

diaknapok_plakat_netre(Ágoston Gyopi)

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.