BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

ComfortOFF

comfortoff

Bemutatkozó:

Csapatunk a ComfortOFF, célunk hogy felrázzuk a környezetünk hétköznapjait és rávegyük, hogy ha csak egy kis időre is, de kilépjenek a komfortzónájukból. Mindig csak a megszokott utat járni, a biztosat követni, szürkévé és monotonná tesz. Ebbe az unalomba szeretnénk színt és pezsgést vinni. Csapatunk különböző iskolák különböző diákjaiból tevődik össze, más stílusokat képviselünk, de mindannyiunkban van valami közös. Például mindegyikünknek 32 foga van (kivéve Petinek, mert neki 2 kirothadt), mindegyikünk tudja, mit jelent a színes ruha (kivéve Laci és Gergő, mert ők az érzéseik alapján öltözködnek) és végül, mindannyian imádjuk a hatalmas bulikat. Téged is meg fogunk mozgatni, hogy hogyan, az legyen egyelőre titok, de azt ajánljuk készülj föl de kegyetlenül!

Célok:

1. Cél: Higiénia az iskolákban.

Szerintünk egy kicsivel több odafigyelés rengeteget segíthetne az iskolai mosdók higiéniáján. Első körben elég lenne csupán elegendő mennyiségű szappan és wc papír.

2. Cél: Egyetemi tájékoztató középiskolásoknak.

Úgy gondoljuk nincs elég információ a tovább tanulási lehetőségekről, ami igazán átfogó és aktuális lenne. Erre számos megoldást el tudunk képzelni, mint például egy összefoglaló videósorozat ami konkrétan azt tartalmazza, hogy milyen egyetemek vannak Romániában, milyen szakok, mi szükséges a bejutáshoz és ha elvégzed hol tudsz elhelyezkedni a diplomáddal. Előadásokat szervezni ahová egyetemi hallgatókat és tanárokat hívnánk meg, akik részletesen bemutatnának egy-egy egyetemet/szakot. Ez mind megkönnyítené a pályaválasztást

3.Cél: Diákmunka egy helyen

Sokan szeretnének a suli mellett pénzt keresni, viszont nagyon nehéz megfelelő diákmunkát találni. Szeretnénk létrehozni egy olyan platformot, ami kifejezetten diákoknak szól, és a Székelyudvarhelyi és környékbeli munkalehetőségeket tartalmazza. Ez lehet nyári, de akár iskola mellett is végezhető diákmunka.

Pólószín: világoszöld

Diákpolgármester jelölt: Nagy Gergő

Csapat:

 1. Sebestyén Dalma -Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium 10/A
 2. Kelemen Szabolcs -Baczkamadarasi Kis GergelyReformátus Kollégium 10/A
 3. Gergely Péter -Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium 10/A
 4. Nagy Gergő -Baczkamadarasi Kis GergelyReformátus Kollégium 10/A
 5. Gagyi Júlia -Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium 11/A
 6. Nagy Beáta Dzsesszika – Kós Károly Szakközépiskola 10/A
 7. Tófalvi János – Kós Károly Szakközépiskola 10/A
 8. Szentgyörgyi László – Kós Károly Szakközépiskola 10/A
 9. Szabó Péter – Palló Imre Művészeti Szakközépiskola 10/A
 10. Böjthe Csaba-Levente – Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium 9/B
 11. Böszörményi Panna 15 – Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium 9/A

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.