BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Gendermany

Gendermany

 

JELÖLT: Kovács Gergely

 

CÉLOK:-

 

Az ORSZÁG: Társadalmunk vezetője Mengela Arkel országunk ékköve. 17 éves kancelláriája során rengeteg jól működő reformmal tökéletesítette országunkat, emellett hagyományápoló konzervativizmusával is bizonyította talpraesettségét.

Hagyományaink közé tartozik az éves aszexuális valentin nap, az olasz (automatás) kávé és a melexendvitsch.

Gazdaságunk virágzó, országunk nem ismeri az “infláció” szó jelentését. Gendermany kiemelkedő a melexendvitsch termesztésben, illetve nevezetes DomPerignon folyókkal rendelkezik. Bányászat tekintetében munkásaink nem aranyat, hanem egyből 24 karátos aranygyűrűket termelnek ki.

Gendermany Európa kulturális bölcsőjét képezi. Nevezetes gondolkodóink között van Emmanuel Kantin és Friedrich Mitsche, de sportolóink közt is vannak világklasszisok, mint Sarukészítő Mihály, vagy Sertéshágó Szebasztián.

Törvényeink közt társadalmunk aszexuális orientációjából kifolyólag nem büntetendő a nemi erőszak, vagy bármilyen szexuális bűncselekmény, viszont mindennemű ellenpropaganda Arkel kancellár ellen halálbüntetéssel és 10000 év letöltendő börtönbüntetéssel bírálható.”

 

PÓLÓ: Rózsaszín

CSAPAT:

 1. Szabó Matyi
 2. Dósa Márta
 3. Kovács Gergely
 4. Péter Bálint
 5. Gál Dani
 6. Feleki Andrea
 7. Thaisa Krieger
 8. Szász Kata
 9. Geréb Hanna
 10. Csendőr Áron
 11. Dénes Csaba
 12. Albert Szidi
 13. Tornai Balázs
 14. Szász Zsuzsa
 15. Ferencz Gergő

 

 

 

 

 

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.