BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

hangOVER

HangOver

Bemutatkozó:

A diákok hétköznapjai Székelyudvarhelyen lassacskán beszürkülnek, miközben a szívek-lelkek valami pezsdítőre éheznek. Szóval mit szólnátok ahhoz, ha végre minőségi, szervezett és vagány bulik, koncertek meg események lennének? Ismerd meg ezt a 12 partiarcot, kik közös erővel próbálnak majd megküzdeni, hisz nem szabad fiatal éveinket elvesztegetni. Diákpolgijelöltünk Magyari Apor, ki csapatunkat képviseli, céljául kitűzte, hogy városunk közösségi életét fellendítse, úgyhogy hajtunk a győzelemre! Dress code-al ellátott bulik különböző korosztályoknak, minél több koncert nevesebb magyar előadókkal a színpadon, erre törekszik csapatunk. Emellett támogatnánk egy olyan helyet/közösséget, ahol bátran beszélhetnénk problémáinkról, diáktársainknak elmondhatnánk érzéseinket, ideje lenne végre megtörnünk a csendet! „More parties in UDV” ünnepünkön szabad a gödör, s a vödör, de csak együtt lesz igazi a hajnali kör: hajrá HangOVER!

Célok:

1. cél: Jungle- Első célunknak azt tűztük ki, hogy minden pénteken újra kinyisson a Jungle. Úgy gondoltuk el, hogy minden héten lehetne külön korosztályoknak más-más tematikájú buli és ezt dresscode-okkal tennénk érdekesebbé. PL: 30+ – osoknak egy 20-30 as évekbeli buli, dresscodenak pedig a korszaknak megfelelő semi-formal ruha. A korosztály, illetve a téma természetesen minden pénteken változna.

2. Célunknak pedig arra gondoltunk, hogy legyenek havonta olyan bulik/koncertek , amikre magyar előadókat hívnak, mivel a fiatalok szeretnének helyben megrendezett koncertekre eljutni, ahol híresebb magyar előadók lépnek fel.

3. Fiataloknak Fiataloktól- Ez a célunk egy kicsit eltér a témánktól, illetve komolyabb hangvételű. Arra gondoltunk, hogy mivel rengeteg fiatal nem szeretné a problémáit felnőttekkel megbeszélni, ezért szeretnénk egy erre alkalmas helyszínt, ahol NÉVTELENÜL meg tudja beszélni más középiskolás diákokkal a problémáikat. Ez a ” társaság ” kimondottan középiskolás diákokból állna. Például: ha egy fiatalnak épp válnak a szülei és a társaságban is van egy olyan diák, aki ezt az élethelyzetet már átélte, akkor az tudna segíteni a másik diákon tanácsokkal, illetve elmesélhetné a saját történetét is. Hozzátennénk azt is, hogyha véletlenül nincs különböző esetekben tapasztalt diák, akkor elmondaná egy személy az objektív véleményét, meglátását az adott problémával kapcsolatosan.

Pólószín: türkíz

Diákpolgármester jelölt: Magyari Apor

Csapat:

 1. Magyari Apor – Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI. B
 2. Derzsi Lehel Dániel – Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI.B
 3. Vass Réka-Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI B
 4. Kovács Beáta-Benedek Elek Pedagógiai Líceum XI.B
 5. Kádár Tamás- Bányai János Műszaki Szakközépiskola, XI. B
 6. Balázs Emőke Tímea- Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium, XI.B
 7. Kacsó Henrietta-Benedek Elek Pedagógiai Líceum, X.A
 8. Jakab Kornélia- Tamási Áron Gimnázium, XII. D
 9. Pap Nóra-Benedek Elek Pedagógiai Líceum, IX.B
 10. Kiss Zoltán-Benedek Elek Pedagógiai Líceum, IX.B
 11. Varga Márton-Kós Károly Szakközépiskola, XI.C
 12. Vass Gergő-Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium, XI. A

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.