BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

holdON

holdon

Bemutatkozó:

Meddig mernél elmenni a céljaidért és a boldogságodért? Biztosan tudjuk azt, hogy a holdON csapat egészen az űrig szárnyalna. Semmire se lesz szükséged a csatlakozáshoz csak a kitartásodra. Ünnepünk egy fergeteges buli a holdON, hol a dresscode az égszínkék. Diszkófényes űrbázisunk kapitánya Biró Kriszta, ki csapatával eltökélten küzd a felhőtlen diákéletért. A holdON csapata a következőket kínálja nektek: élő könyvtár, ahol könyvek helyett társaidtól kapnál egy kis ízelőt, abból amivel ők foglalkoznak, hobbijuk, iskolaválasztásuk, egyetem stb. Add tovább – vedd magadhoz program, mely során a kihasználatlan dolgainkból, ruháinkból időszakos turkálót csinálnák. A beérkezett összeget jótékony célra használnánk fel. És végül a gyere velem program, mely lényege egy olyan felület létrehozása, ahova mindenki bedobhatja, hogy mire készül és csatlakozni lehet hozza. Ezennel meghívunk egy egetrengető partira, ahol az egyedüli határ a csillagos ég.

Célok:

1. élő könyvtár: diákok előadása saját munkásságról vagy hobbiról. Ezt úgy kell elképzelni, hogy havonta egyszer, ha megoldható kültéri előadás, beszélgetés mely során mindig egy egy diák beszél az iskolájáról, egyetemi tanulmányairól vagy hobbiairól, hogy másoknak eligazítást nyújtson, hogy ötletet nyerjenek a fiatalabbak a jövőjükre. Akár egy kellemes közegben is megoldható lenne( ahogy az UFF-os nyári esték voltak berendezve) a barátságosabb környezet miatt. Össze lehetne kötni, hogy ezt követően udvarhelyi feltörekvő zenészek adjanak elő valamiket, így rutinszerű, hangulatos és hasznos programmá válhatna

2. add tovább – vedd magadhoz program: bizonyos időközönként megszervezett “turkáló”, ami például egy hétig lenne felállítva kéthavonta egyszer. Ide mindenkinek lehetősége lenne behozni a jó állapotban lévő, de már kihasználatlan dolgait, akár ruhák, akár könyvek, akár kiegészítők, amelyeket beadhatnak így nem porosodik otthon, és valakinek örömet okozhat, hisz ez idő alatt megvásárolható lenne a kiállított helységből.

3. Gyere velem program: ahol a cél, hogy könnyebben tudj ismerkedni. Egy felület, ahol mindenki bedobhatja, hogy mire keszül és lehet csatlakozni hozzá/hozzájuk. Pl. holnap tervezünk kimenni a kerekerdőre sütni, hozzatok kaját és gyertek, keddenként focizunk/kosarazunk, ha van kedvetek gyertek. Ebből meg szép lassan kialakulhat rengeteg barátság.

Pólószín: babakék

Diákpolgármester jelölt: Bíró Kriszta Zsófia

Csapat: 

 1. Bálint Boglárka(17 éves), Tamási Áron Gimnázium 10. D osztály
 2. Bíró Kriszta Zsófia(16éves), Tamási Áron Gimnázium 10. D osztály
 3. Dobai Orsolya(16éves), Tamási Áron Gimnázium 10. D osztály
 4. Geréb Orsolya (16 éves), Tamási Áron Gimnázium 10. D osztály
 5. Farkas Nándor (16 éves), Tamási Áron Gimnázium 10. D osztály
 6. Péter Előd (16 éves), Tamási Áron Gimnázium 10. D osztály
 7. Paniti Péter (16 éves), Tamási Áron Gimnázium 10. D osztály
 8. Szabó Mónika (16 éves), Tamási Áron Gimnázium 10.B:
 9. Győrfi Dávid (15 éves), Kós Károly Szakközépiskola: 9.A
 10. Sükei Krisztián (15 éves), Eötvös József Szakközépiskola 9.A
 11. Kiss Gergő Péter(17 éves), Bányai János szakközépiskola 10. osztály
 12. Kiss Anna Barbara (16 éves), Tamási Áron Gimnázium 10.D

 

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.