BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

MiértNEmzedék

miertne

Bemutatkozó:

Üdvözlünk mindenkit,bemutatnánk röviden a mi kis csapatunkat,a MiértNEmzedéket. Csapatunk mottója a “Miért ne?” kérdés ami természetesen a fiktív ünnepünkkel köthető össze. Első sorban csapatunk a mindennapi diákot/fiatalt de akár felnőttet is próbálja bíztatni arra, hogy életüket gyakran vizsgálják meg a ”miért ne?” kérdéssel mielőtt valami megvalósításához kezdenek. Ünnepünk fejlesztő jellegű is, hiszen az emberek gondolkodásmódját változtathatja meg egy pozitív módon. De ezt nyílván majd kifejtjük bővebben is rövidesen. A MiértNEmzedék egy vidám és célokkal teli fiatalokból állo csapat, ezáltal is biztosítunk mindenkit, hogy a mi céljaink igenis megfognak valósulni. Csapatunk tagjai nagyon színesek és sokoldalúak, nálunk megtalálható a sportkedvelőtől a bulicsászárig mindenki, akik majd igyekeznek a lehető legjobb hangulatot teremteni, nemcsak diáknapok alatt hanem egész évben. Továbbiakban kövessétek terveinket és a csapatot az instagram és facebook platformokon ahol még sok újdonságot tartogatunk. Tegyük felejthetetlenné együtt a diáknapokat! Mert Miért ne?

Célok:

Első sorban a csapatnevünkben is szereplő ”miért ne?” kérdés közelebbi megvizsgálása melyben arra ösztönöznénk az udvarhelyi fiatalságot,hogy minden hónap első péntekjét úgy élje meg,hogy felteszi magának a miért ne kérdést azokra az elszalasztott tevékenységekre/változtatásokra amit az előző hónapban a bizonytalanság miatt nem sikerült megvalósítania. Ez a péntek lenne az a nap amikor minden elmúlasztott dolgot a “miért ne?” kérdéssel kezelnénk. Emelett szeretnénk apróbb segítséget nyújtani azon diákoknak akik esetleg visszahúzodóbb természetűek és nehezebben tudnak beilleszkedni(feltélesen például egy vidékről középiskolába érkező diák akinek a város és annak fiataljai teljesen ismeretlenek) Többek között a diáknapok is egy ilyen lehetőség de szeretnénk újabb ilyen és ehez hasonló programokkal összehozni Udvarhely fiataljait. Megmaradva a mottónknál: MIÉRT NE vennél részt és ismernél meg újabb embereket? Bővítenéd a kapcsolati tőkéd ami majd később is hasznodra válik. Végűl de nem utolsó sorban ösztönözni szeretnénk a jövőre tekintve minden fiatalt egy egészségesebb életmód kialakítására. Bizonyára ez már sablonos szöveg lehet, hisz minden évben elhangzik legalább egy csapattól de valjuk be, valós változást nem észleltünk, mivel sajnos egyre több a túlsúlyos/vékony fiatal. Többen csapatunkból a Diáknapok alatt is a sportnapot kedveltük talán az egyik legjobban és szeretnénk akár több ilyen mozgalmat is megvalósítani amiben a fiatalok sportolnak, de közben összemérik a tudásokat különböző játékokkal. Emelett a táplálkozás fontosságára egy alap felvilágosítást, hiszen úgy gondoljuk sok fiatal szeretne egészségesen táplálkozni, csak nem tudják hogyan kezdjenek neki, mi ebben segítünk. MIÉRT NE élne egy udvarhelyi fiatal egészségesebb életmódot, ha ugyanolyan könnyen élheti az, mint az egészségtelent? Sok tervvel készülünk még a későbbiekben, úgyhogy kövessétek csapatunk oldalát a továbbiakért!

Pólószín: lime zöld

Diákpolgármester jelölt: Mag Dániel

Csapat:

 1. Mag Dániel,Tamási Áron Gimnázium,XII.D
 2. Györffi Dávid,Tamási Áron Gimnázium,XII.B
 3. Orbán Janka, Tamási Áron Gimnázium, IX.B
 4. Tófalvi Krisztián, Tamási Áron Gimnázium,XII.B
 5. Kedei Zalán, Tamási Áron Gimnázium, XI.C
 6. Dumitrescu-Soós Alex, Tamási Áron,XII.E
 7. Miklós Barna,Tamási Áron Gimnázium,XII.B
 8. Geréb Ajnácska, Benedek Elek Pedagógiai Líceum,X.A
 9. Márton Petra, Benedek Elek Pedagógiai Líceum, IX.A
 10. Szabó Máté-Kristóf,Tamási Áron Gimnázium, XII.D
 11. Gergely Magyari Orsolya,Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI.A
 12. Miklós-Lőrincz Rachel,Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI.A

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.