BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

PumpedUp

pumped

Bemutatkozó:

Ez itt a PumpedUp ⬆️ csapatunkról röviden azt kell tudni hogy összeszedtünk mindenkit akit a fitfeel-ben találtunk, illetve olyan embereket akiknek nem idegen a mozgás, közös ideológiánk hogy nem arra buzdítjuk a népet hogy élsportolók legyenek hanem hogy mindenki tegyen minden nap az egészségéért, ismeritek a mondást “Ép testben, ép lélek” , ezért gondoljuk nem meglepő, hogy a céljaink a mozgáshoz kapcsolódnak.

Célok:

1. Minimum heti 3 testnevelés óra a diákok számára. Ez szerintünk azért lenne fontos mert mostanában mindenki a számítógép és telefon előtt üldögél, emellett sokan elhanyagolják a rendszeres testmozgást, a helyes testtartás és egészséges életmódhoz a mozgás elengedhetetlen! Úgy gondoljuk hogy a jelenlegi torna órák száma nem elégséges és a minőségük pedig nem megfelelő, szerintünk az ideális torna órák úgy néznének ki ha minden órán a diákok mindig más sportágba/mozgásformába nyernének betekintést hogy legyen esélyük megtalálni a szenvedélyüket a mozgáson keresztül.

2. A város területén és környékén élő diákok járjanak biciklivel iskolába, ehhez az kéne hogy megtöbb bicikliutat csináltassanak és felújítsák/újra fessék a már meglévőket. Ezzel is picit aktívabbak és fittebbek lennének a diákok, kevésbé szennyeznénk a környezetet és picit tudnánk spórolni is ha már az üzemanyag árak ekkorák.

3. Egészséges ételeket tartalmazó foodtruck az iskolák közelében Egy nehéz iskolai nap után az éhesen kiballagó diákoknak szeretnénk lehetővé tenni hogy egészséges ételeket fogyaszthassanak és ne hizlaló gyorskajákat egyenek, mert az egészséges életmódhoz egészséges táplálkozás jár, ahogy egy újabb mondás tartja “Az vagy amit megeszel”! Úgy gondoljuk hogy ezek a célok ha teljesülnek, az udvarhelyi fiatalság jóval fittebb és “ütőképesebb” lesz mint valaha.

Pólószín: világoszöld

Diákpolgármester jelölt: Balázs Ádám

Csapat:

 1. Balázs Ádám, 11.osztály Tamási Áron Gimnázium
 2. Szakács Máté, 10.osztály Baczkamadarasi Kis Gergely Református Gimnázium
 3. Ilyés Dániel, 9.osztály Tamási Áron Gimnázium
 4. Oláh Attila, 10.osztály Kós Károly Szakközépiskola
 5. Simó Bence, 9.osztály Tamási Áron Gimnázium
 6. Szabó Bencző Dorka, 10.osztály Tamási Áron Gimnázium
 7. Lukács Zsombor, 11.osztály Tamási Áron Gimnázium
 8. László Huba, 10.osztály Tamási Áron Gimnázium
 9. Hadnagy Niki, 10.osztály Liceul Teoretic Marin Preda
 10. Szabó Barna, 9.osztály Benedek Elek Pedagógiai Líceum
 11. Mihály Szidónia, 10.osztály Tamási Áron Gimnázium
 12. Szabó Viktor, 9.osztály Tamási Áron Gimnázium

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.