BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

RetRoyals

retrial

Bemutatkozó:

„Titkos üzenet száll a széllel” és hozza a hírt, hogy nyakunkon a diáknapok. ✉ A RetRoyals sokszínűségét a teljesen különböző személyiségeink adják, mégis egy valami közös bennünk: a retro zene szeretete. Ez formálja csapatunkat egy összetartó, jókedvű egységgé. Pólószínünkként a régi időket idéző barnát választottuk. Péter Zsanett, a csapatunk diákpolgarmester jelöltje szeretné elérni, hogy több diákmunka lehetőséget és diákkedvezményt biztosítsanak a középiskolások számára. Céljai közé tartozik az is, hogy a városban „retRobbanások”, azaz retro estek kerüljenek megszervezésre, amik keretein belül a hangulatos szabadtéri mozizás után egy retro diszkóban ereszthetik ki a fáradt gőzt a fiatalok, illetve digitálisan vezérelt zenegépeket / zenélőket alakíttatna ki a város különböző pontjain, hogy egy húron pendüljön a város minden lakója. A mi kívánságunk és jelszavunk a diáknapokra az, hogy „Szóljon hangosan az ének”. Egy dolgot megígérhetünk nektek, hogy a legnagyobb magyar slágrekkel megtöltve a várost, a lábunktól fog dübörögni a föld és a hangunktól ház!

Célok:

1. Több dikámunka lehetőség és több diákkedvezmény biztosítása a középiskolások számára.

2. Retro estek szervezése a városban, ami magában foglalna egy szabadtéri, hangulatos mozizást, ezt követően a fiatalok a 80-90-es évek hangulatát idéző retro diszkóban engedhetnék ki a fáradt gőzt.

3. Digitálisan vezérelt zenélők kialakítása (zengépek) a város különböző pontjain (sétatéren, patkóban, a város parkjaiban), hogy egy húron pendüljön a város minden lakója.

Pólószín: barna

Diákpolgármester jelölt: Péter Zsanett

 

Csapat:

 1. Kiss Noémi, Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI. A osztály
 2. Bakk Henrietta, Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI. A osztály
 3. Kovács Eszter, Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI. A osztály
 4. Pál Orsolya, Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI. A osztály
 5. Kiss Cyntia, Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI. A osztály
 6. Széles Ádám, Tamási Áron Gimnázium, XI. A osztály
 7. Egyed Zsolt, Tamási Áron Gimnázium, XI. C osztály
 8. Molnár Kata, Kós Károly Szakközépiskola, XI. A osztály
 9. Roșu Andrea, Liceul Teoretic Marin Preda, XI. A osztály
 10. Márki Beáta, Tamási Áron Gimnázium, IX. E osztály
 11. Kis Csaba, Bányai János Szakközépiskola, IX. A osztály
 12. Péter Zsanett, Benedek Elek Pedagógiai Líceum, XI. A osztály

 

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.