BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Csütörtök

A diáknapok harmadik, immár felhőmentes napján a Patkóba tévedt kiváncsiskodókat egy kis kirakózással egybekötött nyereményjáték fogadta. A hangulatot és az étvágyat három órakor, az UFF étterem által összeállított menüsor lelkes elfogyasztói fokozták. Több nemzet különlegességeit fogyaszthatták el a csapatok tagjai, például a székely kulinaritás ékköveit, a házi kenyeret és a hagymát. Ha a csapatokat az ételek kombinálása után kéne megítélni, akkor a biztos befutók a virsli- csokis puding párosát jóízűen megevők lennének.

A hányást… vagyis a finomságok feldolgozását (bocs, autokorrekt) a Diáknapok’s got talent tehetségkutató követte. Hallhattunk mulatós nótákat, örök klasszikusokat, láthattunk szinkronúszást és jobbnál jobb koreográfiákat. A festészet is képviseltette magát ezen az eseményen. A döntőbe továbbjutó három csapat, a COOltúra, NyaConverse és a hózenTrógerek az első körhöz hasonlóan hozták a formájukat. Végül a hózenTrógerek közönséget is tapsra bíró triója győzedelmeskedett.

A Kossuth-udvar a show után a karaoke buli miatt viszhangozhatott. Közkedvelt magyar és angol slágerek ritmusai töltötték meg a termet, és szerintem a szíveket is. A már tetőfokára hágott hangulatot végül a csapatok bulija tartotta szinten.

 

Benedek Zsuzsa

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.