DIÁKNAPOK’S GOT TALENT – 2024

Helyszín: Siculus Ifjúsági Ház

Résztvevők száma: teljes csapat

  1. Tilos a trágár szavak használata, az alkoholt, cigarettázást vagy kábítószerfogyasztást idéző kifejezések és szavak használata, az ilyen és ehhez hasonló tevékenységek népszerűsítése.
  2. Az est első fordulója a már megszokott tehetségbemutató, egy olyan produkció, amiben minden csapat megcsillogtathatja, hogy miben tehetséges. Erre a csapatok előre készülhetnek, 4 perc áll majd a rendelkezésükre a színpadon, a produkcióban pedig legkevesebb 6, legtöbb 8 ember szerepelhet. A diákpolgármester jelöltnek nem kell kötelező módon szerepelnie az első fordulóban, de ha szeretne, megteheti. Ha a csapatnak bármilyen technikai segítségre van szüksége (hangosítás, zene, stb.) azt előzetesen, május 5-én, vasárnap 16:00 óráig kell jelezni a szervezőknek.
  3. A második forduló a hagyományos improvizációs feladat, amely keretein belül 5 ember mutathatja meg, hogy hogyan vágja ki magát váratlan, olykor vicces szituációkból. A csapatoknak 2 perc fog rendelkezésére állni a feladat teljesítésére. Ebben a feladatban kötelezően szerepelnie kell a csapat diákpolgármester jelöltjének, valamint 4 olyan személynek, aki nem vett részt az előző fordulóban a tehetségbemutatón, a második fordulóban tehát összesen 5 embernek kell majd színpadra állnia. Mivel a csapatok a helyszínen kapják majd meg az eljátszandó szituációkat, ezért erre a feladatra nem kell előre készülni. 
  4. Az est harmadik, egyben utolsó fordulója egy férfi szépségverseny lesz, amelyre az összes csapatnak jelölnie kell egy fiút, aki szerepelni fog ebben a versenyszámban. A szépségverseny résztvevői felsorakoznak egy sorban a színpadon, majd egyesével kivonulnak, hogy a közönség külön-külön is láthassa őket. Erre a fordulóra nem kell előre készülni, a szervezők minden szükséges eszközt biztosítanak majd. A versenyszám pontozása közben a következő szempontokat fogjuk figyelembe venni: fizikum, színpadi jelenlét, valamint a ruhamennyiség. Annál több pontot kap egy csapat, minél kevesebb ruha van a színpadra lépő fiún, természetesen a jó érzés határain belül.
  5. A csapatpoló viselése az összes résztvevő számára kötelező.
  6. A program kezdete előtt 15 perccel gyülekezetnek a csapatok az udvaron, annak érdekében, hogy a programot rendezetten és időben tudjuk elkezdeni.

 

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.