BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

PLUSZPONT a 30. Diáknapokra

Az UFF legismertebb és legközkedveltebb rendezvénye, a Székelyudvarhelyi Diáknapok 2024-ben ünnepli 30. születésnapját, így az idei év igen kedves számunkra. Ennek okán úgy döntöttünk, hogy az ünnepi hangulatot picit előrehozva, elhozunk egy darabot a  Diáknapokból a február 18-án megrendezésre kerülő Jégkarneválra, ahol a résztvevő csapatok ízelítőt kaphatnak a májusban sorra kerülő rendezvényünkből. A program délután 15:00 órakor veszi kezdetét és 18:00 óráig tart. 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, az V-XII. osztályos korosztályból. Ügyességi és egyéb, szórakoztató játékon vehettek részt a jégen,  melyekre pontokat kaptok, a verseny lezárása után pedig kihirdetésre kerül a győztes csapat, és tagjai megkapják az ajándékcsomagjaikat. A jelentkezés egyik alapfelteltétele, az 5 fős létszám mellett az, hogy a résztvevő csapatok egy adott tematikán belül öltözzenek be

Mivel a 2024-es Jégkarneválon A Diáknapokat ünnepeljük, ezért szeretnénk megjutalmazni azon leendő diáknapos csapatokat, akik részt vesznek februári rendevényünkön. Ha a résztvevő jégkarneválos csapat jelentkezik a májusban tartandó Diáknapokra, és mind az 5, a karneválon résztvevő személy tagja lesz ugyanannak a csapatnak, akkor a Jégkarneválon való részvételért cserébe pluszpontot kaptok, amit a 30. Diáknapokon fogunk számításba venni. 

A rendezvényen való részvétel nincs a Diáknapokhoz  kötve, bárki részt vehet szabadon, aki alapít egy 5 fős csapatot, és egy adott tematikán belül, amit a csapat szabadon választ magának, farsangi jelmezbe bújik. A regisztrációtokat a helyszínen, a program kezdete előtt erősíthetitek meg az erre kijelölt helyeken. Regisztrálni ITT tudtok.

A vetélkedő 18:00-kor ér véget, ezt követi a Buli a jégen, egészen 21:00 óráig.

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.